0 items | €0,00

Bakmixen

Gewoon Bakken, onderdeel van Gewoon Appeltaart,  verkoopt 12 mooie bakmixen die vervaardigd worden op een natuurlijke mogelijke basis voor thuis. Denk aan 100% speltcake,carrotcake, brownies, soesjes e.d. In een handomdraai maak je de lekkerste dingen.

En achter elke bakmix zit een verhaal.

Wij werken in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het rugzakje gaat af en we gaan met de talenten van onze werknemers aan de slag. De bakmixen worden door de werknemers zelf afgewogen en in de zakjes gedaan, het label wordt met de hand gestempeld, de etiketten worden door ze uitgeprint en op de labels geplakt. En komt er een bestelling binnen dan zorgen zij ook voor de verzending.

Elk talent wordt bij ons goed begeleid, maar om je talent te ontwikkelen gaan ze een heel leerproces door. Dus mocht u een bakmix van ons kopen dan kan het zijn dat u een grammetje meer of minder heeft (leren rekenen), dat de tekst op het label niet netjes recht is gestempeld (spelling les) of het etiket zit een beetje scheef (precisie werk). Dan betekent dit dat onze werknemers hun talenten aan het ontwikkelen zijn.

Natuurlijk zijn onze bakmixen van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Gewoon Bakken dus.

Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest