0 items | €0,00

Specialiteiten

Verkooppunten Gewoonbakken

 

* Hof van Windesheim            Windesheim

* Zilveren schaap                      Hattem
* Versplein De Lange               Genemuiden

Elke week komen er nieuwe verkooppunten bij.

Zelf een leuk verkooppunt ingedachte laat het ons weten en mail naar info@gewoonappeltaart.nl

De overheerlijke appeltaart is de grootste specialiteit van Gewoon Appeltaart. Bereid volgens het geheime Gewoon Appeltaart recept, worden onze taarten elke dag vers gebakken door onze bijzondere bakkers.

“Wat een heerlijke taart! Het komt niet vaak voor dat ik een stuk taart gewoon indrukwekkend vind.” – medewerkers BMA Zwolle

Verse ingredienten

De producten van Gewoon Appeltaart worden bereid met verse ingrediënten uit de regio Zwolle en met zorg.  Met de appels van uit de regio worden onze overheerlijke appeltaarten en andere appel gerelateerde producten gebakken.

Verkooppunt Hof van Windesheim

Hof van Windesheim is een kleine zorgboerderij in Windesheim (nabij Zwolle) waar per dag niet meer dan acht talenten werkzaam zijn. In de koffieschenkerij Hof van Windesheim kunt u na een heerlijke wandeling of fietstocht terecht voor een drankje met een heerlijk stuk Gewoon Appeltaart.

Horeca afname

Gewoon Appeltaart levert ook producten aan horeca. Geïnteresseerden voor horeca afname kunnen contact met ons opnemen via info@gewoonappeltaart.nl voor de mogelijkheden.

“De uitstraling van de appeltaart in potje is origineel, uniek en aantrekkelijk. Het product is vol van smaak, gewoon lekker!” – Renske Teunis